Geert Willems

Geert Willems

woensdag 23 juli 2014

The solution star to determine your knowledge management methodology, tools and techniques

Building knowledge management solutions for almost two decades now, the following star to determine the knowledge management methodology, tools and techniques seems to be quiet stable!vrijdag 11 juli 2014

Het meest interessante boek de laatste jaren over kennismanagement in het nederlandstalige gebied is hier te koop - ook de e-book versie:

Het meest interessante boek de laatste jaren over kennismanagement in het nederlandstalige gebied is hier te koop - ook de e-book versie. 196 bladzijden met daarin de meest gebruikte strategische doelstellingen die door kennismanagement ondersteund kunnen worden, de praktische regels en richtlijnen die te gebruiken zijn om uw kennismanagementinitatieven te ondersteunen en wat we praktisch moeten onthouden en kunnen gebruiken uit de laatste 20 jaar kennismanagement theorie, 
http://shop.kluwer.be/shop/nl_BE/navigation/377/20-jaar-praktische-kennismanagement-Het-wat-wanneer-en-de-richtlijnen?p=BPHRMTHEMBI14002.


Boek 2: kennismanagementprojecten

Boek 2 klaar voor laatste review door uitgever ! 182 A4's over het projectmatig aanpakken van kennismanagement en een overzicht van meer dan 100 regelmatig gebruikte tools en technieken en hun analyse!